PROGRAMA D'ACTIVITATS CULTURALS SANTA BÀRBARA 2020

18-December-2020
PROGRAMA D'ACTIVITATS CULTURALS 
SANTA BÀRBARA 2020
 
Santa Bàrbara (és)cultura.
 
Acaben, aquest cap de setmana, les activitats del  programa d'activitats culturals,Santa Bàrbara (és)cultura , que intenta, malgrat tot, mantenir viu l'esperit festiu del nostre  poble, en especial, en aquest 2020, en què Vilafranca compleix els 400 anys de la seva fundació.
En aquest sentit, en destacam la darrera de les activitats incloses en el programa i que tendrà lloc aquest diumenge 20 de desembre i de la que us adjuntam CARTELL. 
 
En aquest sentit, i, en especial, feim incís en el darrer dels APERITIUS CULTURALS d'aquest  DIUMENGE 20 DE DESEMBRE, a les 12 h, en el Pati del Cafè s'Estanc Vell,  dins el marc del PROGRAMA VILAFRANCA 2020. 400 ANYS VEIENT SORTIR EL SOL,   amb motiu dels 400 anys de la fundació de Vilafranca. 
En aquesta sessió es presentaran PECES de TEATRE BREU,unes propostes de dramatúrgia a partir de fets i/o personatges, escenes o retrats significatius de Vilafranca,   a càrrec de PRODUCCIONS DE FERRO, amb alguns dels autors i autores, entre ells/es, Toni Gomila, Marina Nicolau, Jaume Miró, Caterina Agnès Florit, Manuel I. Serrano Marina Salas ; Jaume Sansó, assessor documentalista del projecte.
 
També es lliurarà un distintiu per Margalida Mascaró Català, per ser la guanyadora, ja en el seu moment, del LOGOTIP DE VILAFRANCA 2020. 
També hi tendran lloc la PRESENTACIÓ DE LES JORNADES D'ESTUDIS LOCALS DE VILAFRANCA , ajornades per l'any vinent i ALTRES PROJECTES  que, amb la situació actual d'aquest 2020, han quedat en un estat embrionari.

 

Totes les activitats estan subjectes a la normativa sanitària vigent amb motiu de la COVID.
Aforament limitat amb preferència per inscripcions.
 
 

(11/12/2020)

PROGRAMA D'ACTIVITATS CULTURALS 
SANTA BÀRBARA 2020
 
Santa Bàrbara (és)cultura.
 
Segueixen les activitats del  programa d'activitats culturals,Santa Bàrbara (és)cultura , que intenta, malgrat tot, mantenir viu l'esperit festiu del nostre  poble, en especial, en aquest 2020, en què Vilafranca compleix els 400 anys de la seva fundació.
En aquest sentit, en destacam dues activitats que tendran lloc aquest dissabte 12 i diumenge 13, de les que us adjuntam CARTELLS. 
Cal resaltar-ne, en especial, el primer dels APERITIUS CULTURALS, en aquest cas, d'aquest  DIUMENGE 13 DE DESEMBRE, dins el marc del PROGRAMA VILAFRANCA 2020. 400 ANYS VEIENT SORTIR EL SOL, amb motiu dels 400 anys de la fundació de Vilafranca. 
En aquesta sessió es presentaran la PEÇA MUSICAL, VILAFRANCA, 400 ANYS VEIENT SORTIR EL SOL, amb petit tast musical del seu compositor Biel Fiol, presentació de l'embrió de l'AUDIOVISUAL VILAFRANCA. RACONS I MEMÒRIES DE LA HISTÒRIA, produïda per Filmallorca, integrada pels vilafraquers Samuel Sansó, Joan Servera, Catalina Chapira, entre altres, i de la HISTÒRIA DE VILAFRANCA EN CÒMIC, de la vilafranquera Margalida Gomis. 
 
Per altra banda també, i dins el marc dels actes de la DIADA DE MALLORCA, patrocinada pel Departament de Presidència del Consel de Mallorca, tendrà lloc l'obra LES CANÇONS PERDUDES de Noctàmbuls Teatre
 
Consultau-ne, els CARTELLS DE LES DUES ACTIVITATS referides en els arxius adjunts. 
 
Totes les activitats estan subjectes a la normativa sanitària vigent amb motiu de la COVID.
Aforament limitat amb preferència per inscripcions.
Consultau-ne tota la informació en els cartells respectius.
 
 

(02/12/2020)

Enguany, la situació sanitària impedeix la celebració d'actes festius, més enllà d'aquells que puguin adaptar-se a la normativa vigent. En aquest sentit, des de  l'Ajuntament de Vilafranca s'ha fet l'esforç per poder configurar un programa d'activitats culturals, sota el nom Santa Bàrbara (és)cultura , que intenten, malgrat tot, mantenir viu l'esperit festiu del nostre  poble, en especial, en aquest 2020, en què Vilafranca compleix els 400 anys de la seva fundació.