ESPECTACLE MÚSICO-TEATRAL I DE DANSA: “LA MÚSICA QUE FEU BALLAR EL REI SOL”

29-July-2021
Església Parroquial Santa Bàrbara
22.00 h
3 €

ESPECTACLE MÚSICO-TEATRAL I DE DANSA

 

ARS MUSICAE (MÚSICA BARROCA) presenta

 

“LA MÚSICA QUE FEU BALLAR EL REI SOL”

Es tracta d’una comèdia-ballet amb una visió renovada on l’amor pren protagonisme en totes les seves formes. A través d’un espectacle immersiu, s’endinsa a l’espectador en l’imaginari dels autors de l’obra Le Bourgeois Gentilhomme, Jean-Baptiste Molière i Jean-Baptiste Lully, estrenada el 1670 al Castell de Chambord davant el rei Lluís XIV. Aquest imaginari és ple de referències a l’imperi otomà i a les danses italianes i espanyoles. L’obra interpreta la música de Lully de la manera més fidel possible i mostra la relació directa entre la música i la dansa. 

 

 

A partir del dia 19 de  juliol, adquisició anticipada de tiquets amb donatiu (3 €) a benefici de la l’Església Parroquial per la conservació del seu patrimoni artístic. Tiquets disponibles a AJUNTAMENT DE VILAFRANCA ( de dilluns a divendres, de 9 a 13 h) i a CAFÈ S’ESTANC VELL ( de divendres a diumenge, de 19 a 22 h).

A partir del dia 25 de juliol, a banda de l’adquisició anticipada de tiquets amb donatiu – que restarà activa fins a dues hores abans de l’inici de l’espectacle o fins a l’exhauriment de les localitats - també podran fer-se reserves de manera excepcional per aquelles persones que tenen impossibilitat d’adquirir els tiquets presencialment. En aquest cas, serà necessari que rebin una confirmació de la reserva. La reserva es pot fer al contestador 971 83 20 72 o al mail labeatavilafranca2021@gmail.com.

Aforament limitat. 

Activitat subjecte a la normativa higiènico-sanitària amb motiu de la COVID-19.

Ho patrocina  : Consell de Mallorca- Direcció Insular d’Esports del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística.  Programa CACIM.

 
Consultau-ne CARTELL AQUÍ.