Servei de préstec de llibres electrònics

23-Marzo-2020

La Biblioteca Municipal de Vilafranca fa incís especial en el seu SERVEI DE PRÉSTEC DE LLIBRES ELECTRÒNICS a través de la plataforma E-BIBLIO, atesa l'actual situació d'estat d'alarma que obliga a tenir suspès el servei presencial de la Biblioteca.

L'únic requisit és ser usuari amb carnet de la Biblioteca Municipal.

En aquest cas, amb el número de carnet de biblioteca i el PIN corresponent es pot accedir a la plataforma que permet descarragar-se llibres per un període de 21 dies - talment com si fos us préstec usual - a qualsevol dispositiu digital - ordinador, e-book, tablet o mòbil amb accés a internet.

Per qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, podeu contactar amb la Biblioteca Municipal en horari de dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 19 h, NOMÉS TELEFÒNICAMENT al 971 56 08 04.

En aquest cas, i si no es disposa de carnet de la biblioteca, es pot procedir a fer-ne l'alta i, a continuació, assignar-ne el número de PIN, condicions indispensables per accedir a aquest servei.

Aquí teniu, per una banda, l'enllaç a la pàgina d'inici de la plataforma, en què es publicita l'oferta existent, així com un cartell en què, en diferents passes, s'explica com accedir-hi.

CONFINAM LECTURES A CASA.

GAUDIM DE LA LECTURA DES DE CASA.

 

ENLLAÇ A LA PLATAFORMA

E-BIBLIO https://illesbalears.ebiblio.es/opac/#indice