Teatre de Barra

21:00 h. TEATRE DE BARRA, a càrrec d’Òrbita Teatre. Espectacle de microteatre a diferents bars de Vilafranca. “El retorn d’Ilsa (Casablanca) ” en el Bar Sa Taverna. “No ho veus ” en el Bar Nou Can Baleto. “Blues, Browns&Greys ” en el Bar Can Ros.   Cada obra es representarà a les 21:00 h,  21:35 h, 22:15 h a cada respectiu  local. Les funcions són de 35 minuts, 20 minuts abans de cada obra en què, a càrrec vostre, es pot menjar i beure. Tot seguit, tendran lloc els 15 minuts d’obra de microteatre.   Entrada per cada funció  : 4 […]

El Parc Animat

Plaça Tomeu Penya

MÚSICA INFANTIL "Artefactes musicals", de la Cia Arsis Produccions. Dins el marc del CICLE EL PARC ANIMAT. Iniciativa de l'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA , amb el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca a través del programa CACIM.

Presentació del llibre “La fi d’un món”

Biblioteca Municipal c/ Sant Marti, 25 A

Presentació del llibre "La fi d'un món", de Climent Picornell ( Editorial El Gall Editor). Amb la presència del propi autor que en farà la presentació amb un format de conversa conduïda per Jaume Sansó "Rebassa".    Ho organitza : Obra Cultural Balear (delegació de Vilafranca). Espai cedit per l'Ajuntament de Vilafranca.

El Parc Animat: La terra del Myotragus

Parc Pere Fons

TEATRE INFANTIL: "La terra del Myotragus" de Rico Per a tots els públics. Preguntes com ara quan i com va arribar el myotragus a Mallorca= I què menjava? Per què es va estingir? Com era el conill gegant de Menorca? Tot això i molt més ens ho dirà l'explorador més esburbat, en Rico. Dins el marc del CICLE EL PARC ANIMAT. Iniciativa de l’AJUNTAMENT DE VILAFRANCA , amb el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca a través del programa CACIM.