ESCOLA DE MÚSICA DE VILAFRANCA 2022 – 2023 (infants, joves i adults).

Escola de Música Reconeguda per la Conselleria d’Educació Codi 07015631

– MATRÍCULA: del 5 al 21 de setembre del 2022.
Per fer la matrícula heu d’anar a l’Ajuntament de Vilafranca, 1er pis.

– CONFIRMACIÓ D’HORARIS: del 23 al 30 de setembre del 2022 ( s’avisarà a tots el matriculats per confirmar els horaris de les classes ).

– INICI DEL CURS: dilluns 3 d’octubre del 2022

* Els alumnes que ja assisteixen a l’escola de música , tenen la seva plaça assegurada.
* En cas que hi hagi places vacants, les places dels nous alumnes es donaran seguint sempre l’ordre temporal en què s’hagin matriculat fins que aquestes s’acabin.
* Les persones que es matriculin fora de plaç podran accedir a les classes sempre i quan hi hagi places lliures. En cas contrari, hauran d’esperar a que hi hagi una baixa per a poder ocupar la plaça sol.licitada.

OFERTA 2022 – 2023

– INICIACIÓ MUSICAL ( nins i nines de 5è i 6è d’infantil ): introducció a la música de manera lúdica, utilitzant diferents instruments i el propi cos ( ritmes, cant, ball, manipulació d’instruments de percussió…. )
– LLENGUATGE MUSICAL ( teoria de la música; molt important i necessari pels que toquen un instrument per poder interpretar correctament les peces musicals )
– PIANO ( tots els dies )
-BATERIA ( dilluns i dimarts )
– GUITARRA CLÀSSICA ( dimecres i dijous )
– GUITARRA ELÈCTRICA ( dimecres i dijous )
– BAIX ( dimecres i dijous )
– FLAUTA TRAVESSERA ( a determinar amb el professor )
– COMBO : grup d’alumnes de diferents instruments que interpreten tot tipus de música en conjunt. Per poder matricular-se a aquesta assignatura, és necessari:
* Imprescindible estar matrículats d’un instrument a la mateixa escola per poder accedir-hi.
* Compromís amb el grup de continuar amb l’assignatura al llarg del curs ja que les peces que prepara els professors es fan en base a les persones que formen el grup i, el fet de que un alumne abandoni l’assignatura afecta a tot el grup en conjunt.

* NOVETAT 2022 / 2023 *

VILATUKADA!!!! Vos animau a formar part de la Vilatukada de Vilafranca i poder animar les festes del poble? Si en tens ganes, no dubtis a matricular-te!