Continuam el viatge de la Història.
Les festes, de retorn a casa!
Enguany, després d’un parèntesi de dos anys, tornen les Festes de la Beata en el seu format habitual. 
Ho fan reprenent el fil de la Història, dos anys ençà, en el 2000, en què Vilafranca complia els 400 anys d’existència! 
I ho fan reprenent, en certa manera, el fil de les festes que, com equipatge d’aquesta Història del nostre poble, s’havia extraviat. 
Ara, el 2022, recuperam aquest equipatge i ho fem amb els elements que li donen identitat pròpia i molts d’altres que ens permeten interactuar i compartir espais i moments, aquells actes que ens havien acompanyat, des de fa temps, en cada un dels programes que havien precedit l’aparició de la COVID – que, no oblidem, encara persisteix.   
En aquest sentit, l’Ajuntament de Vilafranca, juntament amb la participació d’entitats i associacions, ha preparat aquest programa de les Festes de la Beata ajustant-se a una situació actual en què la normativa sanitària permet la realització de totes i cada una de les activitats que s’hi inclouen; un programa en què s’ha tengut consideració especial pels actes que, altres anys, havien format part essencial del programa d’activitats, més enllà d’altres que s’hi incorporen. 
Actes tradicionals, musicals, esportius, populars, lúdics, culturals, juvenils, solidaris, … per a famílies, per a gent major, per a nins i nines, per a joves, … per a tothom. 
I és que les Festes estan de retorn! 
A Vilafranca, a casa!
Clicant aquí accediu al PROGRAMA ORIGINAL en format PDF també el podeu descarregar sense format PROGRAMA EN PDF
Clicant aquí accediu al CARTELL de les FESTES