Amb activitats del 22 d’abril a l’1 de maig. 
Mercat del Llibre, diumenge 24 d’abril a la Plaça Tomeu Penya
Torna Sant Jordi i la Setmana del Llibre. A Vilafranca, com de costum, arriba amb un programa ple d’activitats i que té, en el Mercat del LLibre, una de les cites més consolidades.
En aquest cas, el Mercat del Llibre tendrà lloc el diumenge 24 d’abril, dematí, a la Plaça Tomeu Penya. Tornarà a ser una oportunitat per poder adquirir les novetats del moment i poder retrobar-.nos enmig. Cal resaltar-ne l’acció solidària en favor d’ACNUR pels refugiats de les guerres, en especial, en aquest cas, per la Guerra de UcraÏna, i que es durà a terme amb la donació de la Història de Vilafranca en còmic, publicat per l’Ajuntament de Vilafranca,  i amb la venda de roses solidàries, de l’Escola de Fang Damiana Huguet.
També s’hi trobarà, a la mateixa Plaça Tomeu Penya, un MUR DE LLIBRES, UN MUR DE CULTURA I DE PAU, en què tothom que vulgui, podrà fer arribar les seves recomanacions literàries i un missatge o desig de pau.
En el programa també es troben altres activitats com ara contacontes, teatre, activitats formatives, presentació de llibre, sessió de tertúlia del club de lectura,visites escolars, …
També s’hi inclou, en l’edició d’enguany, el Correllengua, que passarà per Vilafranca el dia 24 d’abril , d’horabaixa.
Tot plegat, un programa en què el llibre i la lectura tornaran a ser el centre d’atenció i un pretext per fer una passa més cap a una quasi bé plena normalitat en la nostra vida social. PROGRAMA SETMANA DEL LLIBRE 2022 DEFINITIU