VILAFRANCA DE BONANY
Dissabte 14 de desembre de 2024
Tornen les JORNADES D’ESTUDIS LOCALS DE VILAFRANCA, organitzades per l’Ajuntament de Vilafranca, en aquest cas, enguany, amb la tercera edició.
Amb aquestes jornades es pretén que es puguin fer  aportacions que donin llum a aspectes del nostre municipi i el seu entorn  des de la perspectiva de diferents camps de la investigació i el coneixement : la història, el patrimoni, la societat, el medi ambient, el territori, l’economia, la geografia l’art, la cultura popular, …
Les III Jornades tendran lloc el dissabte 14 de desembre de 2024 a la Sala Auditori Francesc Amengual ( de l’Edifici Escorxador del CEPA Mancomunitat del Pla) , en què tendran lloc les exposicions presencials dels RESUMS de les comunicacions.
Els RESUMS que s’han d’exposar a les Jornades podran lliurar-se fins el dissabte 25 de novembre de 2024.
Les comunicacions definitives podran lliurar-se fins el 25 de febrer de 2025.
També s’hi pot participar en qualitat d’assistent / oient, comunicant-ho a infovilafranca@ajvilafrancadebonany.net o al 676 058 983 del 2 al 12 de desembre de 2024.
A les BASES DE PARTICIPACIÓ pot consultar-se TOTA LA INFORMACIÓ COMPLETA ( PDF)
Aquí mateix també es pot accedir al  CARTELL ANUNCIADOR (JPG)  i a les NORMES ORTOTIPOGRÀFIQUES (PDF) per les que s’han de regir la presentació de les comunicacions.
PARTICIPA-HI PRESENTANT LA TEVA COMUNICACIÓ!
ENTRE TOTS, CONTINUAM EL VIATGE DE LA HISTÒRIA!