SETMANA DEL LLIBRE ( DEL 21 AL 28 D’ABRIL )
VILAFRANCA DE BONANY
Mercat del Llibre, diumenge 28 d’abril, a la Plaça Major.
Torna la Setmana del LLibre a Vilafranca, amb un programa que inclou un ventall d’activitats diverses, des de presentacions de llibres, teatre, activitats lúdiques, culturals, infantils i familiars, i per a tots els públics. 
Una vegada més, el MERCAT DEL LLIBRE, que enguany serà el diumenge 28 d’abril , i que repetirà ubicació – a la Plaça Major – i el TEATRE MUSICAL FAMILIAR “RAPUNZEL”, de Max Teatro Musical, posaran el punt i final a aquests dies en què el món dels llibres, la lectura – i tots els agents implicats ( el món editorial, les llibreries, escriptors/es, lectors/es ) hi tenen el seu protagonisme. 
 
Les activitats s’inicien aquest diumenge 21 d’abril amb la presentació del llibre ALES, ALES, ALES. UNA VOLADA PER DAMUNT VILAFRANCA, de la vilafranquera Maria Estelrich i amb il-lustracions de Pere Pascual; una edició de l’Ajuntament de Vilafranca que ens acosta a la realitat toponímica, cultural, festiva i humana del poble vilafranquer. 
 
Serà l’acte d’OBERTURA al que s’afegiran, per altra banda, dies després, altres activitats, com ara el  contacontes a càrrec de la menorquina Gemma Moll, posterior al mateix diumenge  23, DIA DE SANT JORDI, amb activitats a l’escola amb un taller de punts de llibre a la Biblioteca Municipal. Prèviament hi haurà hagut l’activitat UN SANT JORDI PER A LA IGUALTAT, una oportunitat per visibilitzar l’aportació de les dones a la literatura. 
El programa també inclou visites escolars a la Biblioteca, presentació del llibre 1.111 llamps i pestes, d’Antoni Rodríguez, activitats didàctiques, sessió de club de lectura a partir de la lectura Les Cendres a la Piscina, de Laura Gost, entre altres.  
El programa és organitzat i coordinat per l’Ajuntament de Vilafranca, amb col-laboració amb altres entitats socioculturals del poble, i compta, en algunes d’algunes d’aquestes activitats, amb el suport del Departament de Cultura del CONSELL DE MALLORCA.