L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca a través del seu servei de Biblioteca Municipal i amb el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca organitza el cicle d’activitats LITERATURA I EMOCIONS.
Es tracta d’un cicle amb diferents activitats que tenen part del seu eix principal en la BIBLIOTERÀPIA, centrada en la relació entre la lectura i qüestions de caràcter emocional , de la mà de Laura García, difusora i iniciadora del projecte BOOKLIFE.
Les activitats inclouen xerrades, tallers pràctics, contacontes i un concert per a la cloenda, que tendran lloc a Vilafranca el mes de novembre i desembre.
El cicle s’inicia amb dues sessions el divendres 10 i dissabte 11 de novembre amb na Laura García, que  farà una exposició inicial sobre la Biblioteràpia i amb una xerrada taller amb propostes literàries i reflexions entre aquestes i els temes del DOL I L’ANGOIXA. 
En aquest punt, aquí trobareu també les PROPOSTES LITERÀRIES oferides per BOOKLIFE que tracten cada un dels temes que es proposen en el cicle. 
El cicle continuarà amb moltes altres activitats, totes elles obertes a tot el públic en general, lectors i lectores, però també adreçat a tots i totes lels i les professionals de l’educació, de la psicologia, de la biblioteconomia, entre altres.  
Les activitats són gratuïtes i no cal fer-ne cap inscripció prèvia.  
 
Na Laura García és periodista, iniciadora d’aquest projecte a l’estat espanyol i que tracta la lectura i la literatura des de la perspectiva de què aquesta és un instrument que pot  ajudar a l’autoconeixement de les persones, al seu creixement personal i afrontar situacions emocionals que les persones poden trobar-se al seu dia a dia.
 
 
Aquí podeu accedir a la LLISTA DE PROPOSTES LITERÀRIES